tiistai 13. toukokuuta 2014

Gluteiinittomat Puolukkaglögibrowniet

Gluteiinittomat Puolukkaglögibrowniet 

 Tarvitset: 

  • 250 g voita
  • 250 g tummaa suklaata
  • 2 dl sokeria
  • 2 dl fariinisokeria
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 4 kananmunaa
  • 250 g puolukoita täytteeseen ja 50g puolukoita koristeluun
  • 3 dl Seita puolukkaglögiä (muutkin glögit käyvät)
  • 5 dl gluteiinittomia jauhoja
  • tomusokeria koristeluun
Reseptistä tulee noin yksi uunipellillinen. Ja aikaa tekoon menee noin tunti.

1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Sulata voi ja rouhi suklaa.
2. Kaada sula voi rouhitun suklaan päälle. Sekoittele kunnes seos on sileää. 
3. Vatkaa kananmunat ja sokerit vaahdoksi. Lisää vaahtoon sulatettu suklaaseos ja puolukat.
4. Kääntele seosta varovaisesti. Lisää seokseen glögi sekä vehnäjauhot ja kääntele taikina tasaiseksi.
5. Kaada seos leivinpaperin päälle uunipellille, paista n. 25-30 minuuttia 175 asteessa. Omistani tuli hieman matalia joten paistoin niitä vain 20 minuuttia.
6. Brownie saa jäädä hieman pehmeäksi, jotta siitä tulisi mehevä. Anna jäähtyä. Leikkaa pieniin neliöihin ja koristele tomusokerilla ja puolukoilla.



 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti